MENJA DE TOT! NO RENUNCIÏS MAI AL PLAER DE NOUS GUSTOS!

Espagueti d'espinac eco

L'espagueti d'espinac és una pasta fresca ecològica i de proximitat. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).

Espagueti d'ou eco

L'espagueti d'ou és una pasta fresca ecològica i de proximitat. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès). 

Tagliatelle d'espinac eco

La tagliatelle d'espinac és una pasta fresca ecològica i de proximitat. És una pasta allargada, d'1 cm d'amplada aproximadament i de gruix finet. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).

Tagliatelle d'ou eco

La tagliatelle d'ou és una pasta fresca ecològica i de proximitat. És una pasta allargada, d'1 cm d'amplada aproximadament i de gruix finet. Elaborada per la Fundació Onyar de Quart (Gironès). 

Ravioli de vedella a les fines herbes eco

El ravioli de vedella a les fines herbes és un aliment ecològic, de proximitat i social. Produït a la Fundació Onyar de Quart (Gironès).

Ravioli de formatge blau i ceba caramelitzada eco

Ravioli farcit de formatge blau i ceba caramelitzada. És un aliment ecològic, de proximitat i social. De gust molt intens. Produït a la Fundació Onyar de Quart (Gironès).

Ravioli de tomàquet, alfàbrega i oliva eco

Ravioli ecològic farcit de tomàquet, alfàbrega i oliva. De proximitat i social. Produït per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).

Ravioli d'espinac, poma i pansa eco

El ravioli farcit d'espinac, poma i pansa ecològic, de proximitat i social. Està produït per la Fundació Onyar de Quart (Gironès). 

Ravioli de xiitake i carbassó eco

Ravioli farcit de xiitake i carbassó, ecològic, de proximitat i social. Està produït per la fundació Onyar de Quart (Gironès).

Ravioli de formatge de cabra i pastanaga eco

El ravioli de formatge de cabra i pastanaga és ecològic, de proximitat i social. Està produït per la Fundació Onyar de Quart (Gironès).